FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Acabant amb els convencionalismes

Tradició i avantguarda, luxe i sostenibilitat mediambiental, enèrgic i informal en una polaritat harmoniosa i inesperada.

Fashion Shows

David Hart (credit: @David Caro)/ Ermenegildo Zegna (credit: @Ermenegildo Zegna) / Neil

Costa definir amb exactitud les tendències dictades per les desfilades de la moda d’home PE 2020; les respostes són múltiples i els confins entre els estils, difuminats i il·lusoris.
Assistim a una convivència de formes i materials que eren impensables, que oscil·len sense pudor d’allò més clàssic a el més casual, del vintage al streetwear, amb combinacions de materials i cromatismes inusuals.

Brunello Cucinelli (credit: @Brunello Cucinelli)/ Alexander McQueen (credit: @Ethan James) / Pal Zileri / Giorgio Armani / Emporio Armani

Brunello Cucinelli (credit: @Brunello Cucinelli)/ Alexander McQueen (credit: @Ethan James) / Pal Zileri / Giorgio Armani / Emporio Armani

Un enfocament moderat i relaxat pels vestits més formals, amb americanes de línies suaus i desconstruïdes: les jaquetes d’un únic botó, de doble botonadura o clàssiques, de ratlles o de teixits fins -fruit de l’habilitat tèxtil i d’una gran investigació-, es combinen amb pantalons que abandonen el tallskinny per un altre més fàcil i còmode.

Emporio Armani / Alexander McQueen (credit: @Ethan James) / Dolce&Gabannas

Emporio Armani / Alexander McQueen (credit: @Ethan James) / Dolce&Gabanna

Teixits nous, com els d’Emporio Armani, que contenen un 3% de fil metàl·lic per crear un efecte brillant perquè -com defensa el rei Giorgio- a la vida s’ha de brillar. I els sublims matisos minerals, com el ferro, el bronze o l’antracita, fins a arribar a l’òxid i al coure.

Ralph Lauren (credit: @Ralph Lauren) / David Hart (credit: @David Caro) / Dolcce&Gabanna

Ralph Lauren (credit: @Ralph Lauren) / David Hart (credit: @David Caro) / Dolcce&Gabanna

Més vitamínica en la paleta de colors de Ralph Laure Purple Label, pels seus elegants vestits de nit amb jaquetes d’esmòquing en shantung verd, taronja i fúcsia per combinar amb els «burma pant» (una espècie de pantalons militars anglesos); mentre David Hart es decanta pel blau elèctric i Brioni per l’or i la plata.

Dior Homme / Pal Zileri

Dior Homme / Pal Zileri

Per un estil informal chic, samarretes de màniga curta elàstiques i polos de jersei fins, en comptes de les camises, per portar sota jaquetes; i pantalons amples amb un elàstic al turmell per donar un punt més esportiu tot i que elegant, que trobem també en les sabatilles d’esport– cada cop més apreciades.

Els teixits naturals, com la llana, el lli o el cànem -de baix impacte mediambiental-, és barregen amb talls tecnològics i elaboracions especials que donen vida a articles únics, eco sostenibles, còmodes i de la millor qualitat.

 

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest