ELIE SAAB VA PRESENTAR, EN EXCLUSIVA A NIVELL MUNDIAL, LA SEVA COL·LECCIÓ BRIDAL EL 19 D'ABRIL A BARCELONA.

ELIE SAAB: EXQUISIDESA, ESPECTACLE I ALTA COSTURA

El 1982 va començar a confeccionar vestits de nit i de núvia al seu propi atelier a Beirut i, des de llavors, s’ha consolidat com un dels grans noms de l’alta costura. Les seves botigues han desembarcat a les grans capitals de la moda, com Londres, Nova York i París, i les seves creacions han captivat famílies reials i celebrities com Halle Berry, Celine Dion o Angelina Jolie.

El dissenyador libanès va emocionar i va inspirar amb obres mestres plenes de glamour sobre la passarel·la, a la nit de la Bridal Night.

DISSENYS LLEUGERS, TEIXITS EXQUISITS I DETALLS FLORALS ELABORATS

Inspirada en els regnes en flor de l’artista japonès Katsushika Hokusai, “A sense of wonder. Spring 2024”, d’ELIE SAAB, va brillar sota els focus durant la nit més esperada de la moda bridal. La seva col·lecció nupcial, que es presentava per primera vegada sobre la desfilada, va captivar el públic i el va transportar a un univers imaginat de gràcia i serenor.

La casa de moda libanesa va presentar un total de trenta outfits, vuit dels quals dissenyats especialment per a l’ocasió, i va sorprendre amb la seva aposta per siluetes cenyides, amb ornaments intrincats i iridiscents de lluentons, perles i plomes, que enalteixen la feminitat de la dona.

"Desfilar a Barcelona per primera vegada és una ocasió transcendetal per nosaltres, així com un veritable plaer presentar la nostra col·lecció."

ELIE SAAB JR
CEO d'Elie Saab

Barcelona Bridal Night, UNA EXPLOSIÓ DE DISSENYS D'ÈXIT

La gala de la Bridal Night es confirma com la cita imprescindible del calendari de moda nupcial més celebrat. Els principals dissenys dels anys anteriors van ser els de Viktor & Rolf (BBFW22), Marchesa (VBBFW19), Reem Acra (BBFW18), Ángel Sánchez (BBFW17), Naeem Khan (BBFW16) and Houghton (BBFW15). 

BARCELONA BRIDAL NIGHT SPONSORS

AMB LA COL·LABORACIÓ DE