FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Bellesa mil·lenària

Entre els molts temes explorats durant l’edició de les desfilades de moda de VBBFW, un és particularment proper al nostre cor: ¡la natura!

Com a font il·limitada d’inspiració per a totes les formes d’art, la natura està molt estretament connectada amb la moda, no només com a font de creativitat sinó també com a proveïdor de materials.

La roba utilitzada pels dissenyadors de Poesia Spose i les teles naturals que sempre estan presents en les col·leccions d’Inmaculada Gacía, així com molts altres dissenyadors, ajuden a difondre la moda ecològica.

Inmaculada García / Poesie Sposa

Inmaculada García / Poesie Sposa

Grans noms en el mon de la moda com Stella McCartney, Donatella Versace i Alessandro Michele per a Gucci, han estat lluitant durant anys per a protegir el nostre planeta. I creant conciència de que inclòs en aquesta era de l’alta tecnologia, encara podm veure la bellesa mil·lenària de la naturalesa!

Des del paisatges salvatges que inspiraren la col·lecció de Morilee, amb línies tan suaus com les dunes d’arena, fins les flors fetes a ma per a Julia Kontogruni o les cales que van inspirar a Jesus Peiro per a una col·lecció amb línies elegants i sòbries.

Morilee / Julia Kontogruni / Jesus Peiro

Morilee / Julia Kontogruni / Jesus Peiro

Des de les formes vegetals i les flors en 3D que es veuen en el show de moda de Sedomir Rodriguez de la Sierra i Mireia Balaguer, fins els cels estrellats de Pronovias i les sorprenents creacions d’Isabel Sanchis amb siluetes de papallones, un símbol de transformació i llibertat!

Sedomir Rodriguez de la Sierra / Mireia Balaguer / Pronovias

Sedomir Rodriguez de la Sierra / Mireia Balaguer / Pronovias

La frágil y maravillosa complejidad nos recuerda que la naturaleza debe ser protegida porque, por más poderosa que sea, es delicada y fugaz.

Isabel Sanchis

Isabel Sanchis

By Elisa Nascimbene, for VBBFW

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest