FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Bodes VIP

Aquest 2019 han estat moltes les parelles que s’han jurat amor etern. I el 2020 promet!

Entre les bodes reals, després que Lady Gabriella (filla del príncep Miquel de Kent, cosí de la reina Isabel) es casés el passat 18 de maig amb Thomas Kingston, ara li toca a la princesa Beatriu de York, que segellarà la seva història d’amor amb l’emprenedor italià Edoardo Mapelli Mozzi. I continuem amb la casa dels Windsor. L’any que ve Flora Ogilvy, cosina dels prínceps Guillem i Enric, es casarà amb l’exjugador professional d’hoquei Timothy Vesterberg.

Foto: Lady Gabriella Windsor i Thomas Kingston / Beatrice de York i Edoardo Mapelli Mozzi

També han estat moltes les parelles VIP que han dit “Sí, vull” aquest 2019: L’actriu Sophie Turner i el cantant Joe Jonas l’han pronunciat dues vegades en menys de dos mesos: la primera per sorpresa a Las Vegas, retransmesa en directe per Instagram, i la segona a la Provença. També han escollit la Provença Carlota de Mònaco (preciosa amb un vestit de Giambattista Valli) i Dimitri Rassam, que s’han tornat a casar després de les noces civils celebrades al Principat. L’estilista Marc Jacobs i Charly Defrancesco han contret matrimoni en una cerimònia molt íntima, a la festa del qual, però, hi va assistir tot l’univers de la moda novaiorquesa: entre els convidats destaquen Anna Wintour, Naomi Campbell, Kate Moss, Gigi i Bella Hadid.

Sophie Turner i Joe Jonas / Charlotte Casiraghi i Ditri Rassam

I el 2020 no serà menys, perquè moltes històries d’amor estan a punt de segellar-se. Scarlett Johansson ha acceptat la proposta de matrimoni del seu promès Colin Jost (per a l’actriu serà el seu tercer “Sí”) i Emma Stone ha compartit una foto a Instagram on llueix l’esplèndid anell que li ha regalat l’escriptor Dave McCary. Jennifer López ja va pel seu cinquè anell de compromís. L’últim l’ha rebut de l’exestrella del beisbol Alex Rodríguez, que li demanat matrimoni de genolls a una platja de les Bahames.

Colin Jost i Scarlett Johansson / Emma Stone i Dave McCary @Instagram/ Jennifer Lopez i Alex Rodriguez @Pinterest

Només ens falta esperar que arribi el 2020 per viure amb els VIP un matrimoni de pel·lícula.

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest