FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

De Nova York a Londres. L’hivern es tenyeix de blanc

Després de les desfilades de moda del prêt-à-porter a Londres i Nova York, ja es perfilen les tendències més interessants per a la propera tardor-hivern 2020/21. Descobrim el que es defineix com a blanc total, cada cop més present fins i tot durant les estacions més fredes.

Moltes peces d’espatlla en diverses versions: pells ecològiques, abrics envoltants o de grans dimensions, túniques impalpables, jaquetes i la nova entrada realment elegant d’aquest any: la capa.


Alejandra Alonso Rojas / Sharon Wauchob @vogue.com / CO @vogue.com / Shrimps / St. John @vogue.com / Carolina Herrera / Brandon Maxwell / Maggie Marilyn / Rodarte

Seguides d’una corrent folk/country amb tocs bohemis fets de volants (i també de tricot), estampats de caixmir, puntes de l’àvia i point d’esprit.

Christian Siriano / Badgley Mishcka / Tory Burch / Roskanda / Simone Rocha

D’altra banda, vestits de coll alt i moderats, amb talls nets i línies essencials suavitzades només per la sensualitat de les siluetes o per detalls inesperats.

Brandon Maxwell / Maggie Marilyn / Marc Jacobs / Rodarte

Vestits intrigants amb bruses retallades, transparents o amb talls col·locats hàbilment pels dissenyadors.

Brandon Maxwell / Rodarte / Tom Ford / Prubal Gurung

El conjunt de jaqueta i pantaló és una de les tendències més estimades, sempre present des de fa moltes temporades. Cada marca ha suggerit la seva pròpia reinterpretació personal amb conjunts de línies suaus o marcades, estrets o de grans dimensions.

Prabal Gurung / Eudon Choi @vogue.com / Marina Moscone @vogue.com / Vivienne Westwood @vogue.com / Simone Rocha

El desig de romanç s’expressa amb formes vegetals que es revelen envaint vestits i cossets. El tema és el jardí botànic, però estrictament en la seva versió d’hivern.

Badgley Mischka / Rodarte / Greta Constantine @vogue.com / Marc Jacobs / Yuhan Wang @vogue.com

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest