FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Dones amb empenta

VBBFW ha presentat dones valentes, segures de si mateixes, atrevides i lliures sobre la passarel·la.

Sophie et Voila Mireia Balaguer

Sophie et Voilà / Mireia Balaguer

Aquest és el missatge que molts dissenyadors han volgut expressar en les seves col·leccions, un tribut a totes aquelles dones que creuen en la seva pròpia naturalesa delicada i femenina, però que lluiten amb determinació per les seves eleccions i que estan preparades per afrontar tot allò que els presenta la vida amb el cap ben alt.

Comencem amb la inspiració de Sophie et Voilà qui, a través de l’al·legoria del joc de la pilota basca, porta a la passarel·la vestits amb línies essencials però poderoses i espectaculars, o Mireia Balaguer, qui crea un futur més lluent gràcies a brillants lluentons per deixar enrere tots els problemes.

Flora Lorena Panea

Flora / Lorena Panea

Flora i Lorena Panea celebren la seva singularitat fins i tot en la seva pluralitat, donant vida a col·leccions dissenyades per a dones amb mil facetes, amb una moda adaptada a les noves necessitats de la modernitat i el pragmatisme sense oblidar el romanticisme i la sensualitat. La dissenyadora Lorena Panea es va inspirar en Egipte pel títol de la seva col·lecció: Kemet, i va crear peces que reflecteixen la personalitat de la dona que les porta.

Isabel Zapardiez Olga Macia Sedomir Rodríguez de la Sierra

Isabel Zapardiez / Olga Maciá / Sedomir Rodríguez de la Sierra

El concepte de dona dissenyat per Isabel Zapardiez, Olga Maciá i Sedomir Rodriguez de la Sierra és atrevit i fort, gairebé heroic. És una dona que s’aixeca cada cop que cau, preparada per arribar al seu destí amb determinació, escollint ser lliure d’imposicions, conviccions socials i prejudicis.
El resultat és una col·lecció de vestits creats amb un ampli ventall de materials, des dels més tècnics fins als més naturals, amb innovacions en la manera de treballar-los, inusuals processos de brodats i moviments creats a través del contrast de textures. Isabel Zapardiez es va inspirar en els sons, outfits i siluetes del món de l’equitació del que provenen les genetes modernes.

Yolancris

Yolancris

Yolancris va utilitzar la passarel·la per fer un homenatge a les grans icones del present i del passat: Luisa Casati, Elsa Schiaparelle, Grace Jones i Madonna qui, fins i tot a través de la moda, han mostrat la seva força en la cerca d’un estil personal i independent.
I mentre es presentava la col·lecció “No fear” en la passarel·la, es van veure imatges de Billy Elliot, Charlie Chaplin, David Bowie, Queen, La Dolce Vita acompanyades per Summer of 1969 i la veu de Nina Simone.

Imatges que expressen els valors de la col·lecció 2020, individualitat i diversitat, llibertat i coratge pel canvi, amb models envoltades en abundant seda o enfundades en vestits ultra transparents, tots ells perfectes per dones agosarades.

 

 

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest