FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

El joc d’oposats

S’atreuen i es completen. Són els “no colors” per excel·lència, oposats entre si. Blanc i negre, una antítesi cromàtica que ha estat rellançada al llarg del temps pels dissenyadors a través d’una reelaboració metafòrica del sentit de buit i plenitud, dia i nit, franquesa i misteri.

Sent testimoni d’aquesta dicotomia, la desfilada de modes de VBBFW i Haute Couture és l’escenari on es bota un joc de contrastos, a vegades vintage, a vegades futurista. Insercions gràfiques per a Isabel Sanchis, superposicions per a Maggie Sottero, detalls bon ton per a Cristina Tamborero i Sophie et Voilà.

Isabel Sanchis / Maggie Sottero / Cristina Tamborero / Sophie et Voilà

Isabel Sanchis / Maggie Sottero / Cristina Tamborero / Sophie et Voilà

Esther Noriega, posa l’accent principalment en el concepte d’antinòmia expressat en blanc i negre, mentre que Sonia Peña conta una història contemporània a través d’una fantasia floral feta de nombrosos tons romàntics.

Esther Noriega / Sonia Peña

Esther Noriega / Sonia Peña

En l’ Alta Costura, una peça molt similar al primer vestit de Chanel va recórrer la passarel·la de París: un vestit en vellut negre amb un collaret blanc perquè -segons el modista- el negre ho cobria tot, fins i tot el blanc. La bellesa era absoluta, tot era perfecta harmonia.

Hi ha molts dissenyadors que s’uneixen al refinament d’aquesta combinació. Des de Givenchy a Antonio Grimaldi; des de Ralph & Russo a Giambattista Valli i Giorgio Armani.

Chanel / Givenchy / Antonio Grimaldi

Chanel / Givenchy / Antonio Grimaldi

Sobrietat i rigor, puresa i franquesa per a un impacte romàntic i extremadament refinat. Una combinació exquisidament elegant, també per al dia de les noces.

Ralph & Russo / Giambattista Valli / Armani Privé

Ralph & Russo / Giambattista Valli / Armani Privé

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest