FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

El que hem viscut a VBBFW19

Després de quatre dies de desfilades ininterrompudes i dos dies de presa de contacte directa amb creatius i directius al Professional Trade Fair, Valmont Barcelona Bridal Fashion Week tanca la seva edició més internacional.

VBBFW19

Un èxit en assistència i implicació,per part del públic i les marques, que impulsa les vendes Bridal cap a una nova posició de referència en el mercat de la moda i la bellesa.

Valmont Barcelona Bridal Fashion Week no és només una plataforma comercial. També ha estat el punt de trobada per a personalitats i professionals de la comunicació. L’homenatge a Jesús María Montes, la presentació en exclusiva mundial de Marchesa a la Barcelona Bridal Night, el prestigios lliurament dels Elle International Bridal Awards o la presència de celebrities internacionals i nacionals com Lucy Hale, Lucía Rivera, Antonela Rocuzzo, Marta Sánchez o Valentina Ferragni, han incidit en la gran cobertura en mitjans de l’esdeveniment.

VBBFW19

D’altra banda, aquesta edició ha estat marcada per una forta vinculació amb el disseny. Des de la col·laboració de RED amb la decoració dels espais de networking fins al workshop d’IED ensenyant als professionals a combinar tradició amb producció digital. Fent de la innovació i la creació d’espais un nou valor afegit de la cita. Així com els nostres Media Partners, que no han deixat de compartir vivències amb el públic darrere i davant de la passarel·la.

En definitiva, més de 900 propostes sobre la passarel·la, més de 400 marques al Professional Trade Fair i un ambient immillorable, que no hauria estat possible sense l’ajuda i la complicitat per part de les marques i els nostres sponsors. Des de les àrees destinades al relax amenitzades per la gastronomia gourmet de Peralada S. Pellegrino i La Belle Huitre i la sintonia de Bodas.net; fins als frenètics moments de backstage amb M·A·C, l’Oréal, Faby i Rowenta per aconseguir una passarel·la de luxe. Destacant, especialment, l’exclusiu espai de bellesa que Valmont ha proporcionat als models.

Gràcies a tots per ajudar-nos a sumar, una edició més, fent de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week un espai únic i inigualable. Us hi esperem a la próxima edició!

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest