FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Entre somni i realitat

El somni és el gran protagonista del dia 21 de setembre, un somni format per robes atemporals, luxes antics i noves visions. De vestits amb immensos volums i cossets ajustats, amb cintures atapeïdes o seductores siluetes de sirena amb escots vetllats.

Textures rígides s’alternen amb delicades cardes en un joc de materials enriquit amb cristalls i aplicacions 3D i formes tradicionals que sorprenen amb els seus innovadors talls.

El mikado i l’organza animen la col·lecció ‘festa’ realitzada amb estampats florals en blanc i negre amb la incursió de colors primaris.

L’artesania és present en tots els models i mentre les imatges de la terra italiana flueixen en la pantalla, el Renaixement i la bellesa de la Península es converteixen en font d’inspiració per a una col·lecció contemporània amb forts valors lligats a l’artesania.

Amb reminiscències de l’arquitectura de Bel Paese, formes construïdes amb línies asimètriques, llaços esculpits, flors en 3D, sumptuosos cortines i brodats de perles, granadures, lluentons. Riquesa d’adorns en els detalls i focus en les mànigues, llargues, en encaix, campana, puff o bisbe. El rosa empolsat i el xampany fan que la col·lecció sigui encara més elegant i és l’elegància (en aquest cas dels avanços de la pel·lícula) la que llueix, mentre els fotogrames de la pel·lícula i els rotllos s’alternen en el fons. Una col·lecció amb formes inusuals com la unió entre l’A i la línia princesa, amb brillants brodats en pedreria blanca, ivori i plata sobre teixits com la gasa de seda, el ras duquessa i el plisé italià. I finalment, un homenatge a la Catifa Vermella amb una càpsula de vestits vermells, un himne a l’amor i la passió.

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest