FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Entrevista a Antonio Vázquez (Higar Novias Group)

El GRUP HIGAR NOVIAS neix al 1980 com una empresa familiar a la localitat cordovesa de Font Palmera. Dos anys més tard comença a fabricar els seus propis dissenys de vestits de núvia i festa. Al principi només es comercialitzaven a la botiga d’aquest municipi, però el creixement del negoci va portar el Grup a crear, pocs anys després, la seva pròpia xarxa comercial a Espanya.

Antonio Vázquez, Director Creatiu de Valerio Luna Ceremonia i Manu García Costura de Higar Novias Group.

T’ha influït la situació actual en la teva creativitat? És una col·lecció diferent?

És una col·lecció molt especial per a nosaltres en tractar del nostre 40 aniversari. Li hem posat molt d’afecte i il·lusió tractant de reflectir la sofisticació, l’entusiasme i el bon fer d’aquests anys. No ens ha influït la situació actual.

Què et sembla la transformació de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week en una experiència digital?

Penso que és una idea molt innovadora adaptada a la situació i temps actuals que estem vivint. Una nova plataforma que arriba per quedar-se i així poder impactar a tot el públic, tant professional com a client final.

Creus que aquesta plataforma digital que permetrà que tothom pugui veure les seves col·leccions beneficia la moda nupcial?

Per descomptat que beneficia, és important que a través d’aquesta plataforma els nostres dissenys puguin ser vistos arreu del món. La VBBFW és un esdeveniment seguit per les millors botigues de núvies i poder arribar a elles beneficia el sector.

Què et sembla que, a més dels professionals, les núvies puguin presenciar la desfilada gràcies a aquesta nova experiència digital?

Fantàstic, perquè els dissenys es creen per a elles. De manera que el fet de poder veure i gaudir dels moments d’una desfilada amb els vestits en moviment és molt positiu.

Com t’imagines el futur del sector bridal?

Adaptant-nos a aquests nous canvis, poc a poc, som un sector que està en constant moviment. Igual que els nostres ateliers que estan sempre innovant i creant per vestir aquests moments inoblidables de cada dona, mai podem perdre aquesta il·lusió.

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest