FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Entrevista a Isabel Sanchis i Paula Maiques (Isabel Sanchis)

Nascuda a València, Isabel Sanchis va presentar la seva primera col·lecció el 1990 especialitzant-se en vestits de cerimònia i expandint-se ràpidament a nivell nacional. En l’actualitat, està present en més de 40 països i, des de fa anys, Isabel Sanchis i la seva filla Paula Maiques comparteixen les tasques de disseny de la marca.

Ens pot explicar la col·lecció i en què t’has inspirat?

Aquesta nova col·lecció recull l’essència de la firma i mostra l’ADN d’Isabel Sanchis en cadascuna de les peces. Elements com flors, plomes i brodats artesanals són presents en tota la col·lecció. Per a nosaltres, les flors transmeten emocions i sentiments. La qual cosa és crucial després de la situació viscuda aquests últims mesos.

T’ha influït la situació actual en la teva creativitat? És una col·lecció diferent?

Canviem el concepte de la col·lecció totalment. Al principi anàvem a presentar la col·lecció de costura com fem habitualment, però aquesta vegada hem volgut dirigir-nos a les futures núvies i així presentar una col·lecció bridal més propera al moment actual; utilitzant sempre tècniques tradicionals amb una sensibilitat moderna, femenina i avantguardista.

Què et sembla la transformació de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week en una experiència digital?

Em sembla una plataforma molt innovadora i pionera dins dels fashion shows. A més és una manera de poder arribar a totes les núvies i botigues del món en directe, de la manera més ràpida possible.

Creus que aquesta gran plataforma digital que permetrà que tothom pugui veure les seves col·leccions beneficia la moda nupcial?

Amb aquesta plataforma podem saber que li agrada a la majoria de núvies d’un país i això pot ajudar molt als compradors amb la seva elecció i a les firmes amb els seus dissenys. És una manera d’arribar a tothom en streaming.

Què et sembla que, a més dels professionals, les núvies puguin presenciar la desfilada gràcies a aquesta nova experiència digital?

És una manera més directa d’arribar a elles i és una cosa positiva, ja que elles seran les protagonistes en les properes noces.

Com t’imagines el futur del sector bridal?

Creiem que és un sector que seguirà molt present entre nosaltres. Poden canviar conceptes o maneres de fer el casament, però sempre hi haurà il·lusió i màgia en aquestes celebracions.

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest