FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Entrevista amb Chiara de Vlieger (Marylise, Rembo Styling & Carta Branca)

Marylise & Rembo Fashion Group és una empresa familiar belga que s’ha especialitzat durant dècades en el disseny i la producció de vestits de núvia d’alta qualitat. Va començar com una barreteria en 1926 fins a esdevenir la força motriu de les tres marques de núvies: Marylise, Rembo Styling i Carta Branca.

Podries explicar l’essència de la col·lecció i en què t’has inspirat?

La idea de la desfilada era involucrar la terra i tot el que està canviant. Hem creat amb Rembo Styling una col·lecció de 20 vestits sostenibles i teníem moltes ganes de mostrar sobre la passarel·la els esforços que estem fent pel planeta, per les persones i per la natura.

Vam crear la col·lecció abans del Coronavirus però crec que, a la fi, els nostres vestits són molt útils per a tota mena de festes. Així que fins i tot ara que la gent ha d’anar de festa en grups reduïts o en reunions més petites, els nostres vestits són perfectes per a aquest fi, perquè són molt lleugers i còmodes.

Què et sembla la transformació de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week en una experiència digital?

Som fanàtics de l’experiència digital perquè crec que tots hem d’adaptar-nos a la nova realitat. D’aquesta manera, podem presentar els nostres vestits en directe al públic com si estiguessin aquí unint-se a nosaltres en la desfilada.

Així que som realment grans admiradors d’aquest projecte, perquè és la nova realitat. Hem de canviar i anar amb la nova tecnologia, perquè aquest és realment el camí a seguir.

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest