FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Entrevista amb Elini Elias (Demetrios)

Demetrios és una de les marques més destacades de la indústria nupcial. Amb 40 anys d’experiència en disseny i distribuïdors autoritzats, i presència en més de 80 països d’arreu del món, l’enfocament principal de la marca és dissenyar vestits espectaculars d’alta qualitat.

Podries explicar l’essència de la col·lecció i en què t’has inspirat?

Aquesta és la col·lecció més somiadora de Demetrios. Es tracta d’irradiar luxe, amor i abraçar la teva reina interior. Demetrios està inspirat en les nostres núvies. Dissenyem per a elles i ens inspiren. Són la raó per la qual fem el que fem.
Així que la col·lecció va estar i està – nosaltres estem sempre – inspirada per les nostres núvies, però encara més ara després de tot l’amor, el coratge i la bondat que tothom ha mostrat. És una raó encara més gran perquè fem el que fem. Segur.

Què et sembla la transformació de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week en una experiència digital?

M’encanta. És sorprenent i innovador. De vegades, en temps de desafiaments, com a conseqüència surten les millors coses. Així que estic molt feliç que Demetrios pugui participar.
Crec que la digitalització del sector Bridal és summament important. És innovador i m’encanta que Valmont Barcelona Bridal Fashion Week realment se centri en això, i estic molt feliç que Demetrios hagi pogut participar aquest any.

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest