FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Entrevista amb Lucrèce Falcoz (Cymbeline)

Amb més de 35 anys d’experiència en el sector Bridal, Lucrèce Falcoz – que va començar a la boutique Cymbeline fins a arribar a la seva posició actual com a directora artística de la casa – dissenya i confecciona vestits de núvia amb un toc inconfusible de fantasia i avantguarda parisenca.

Podria explicar-nos la col·lecció que presenten i en què l’ha inspirat?

La inspiració d’una col·lecció emana de molts factors com, per exemple, l’evolució de la moda, la diversitat i la creativitat dels materials. Així com les peticions específiques de cada núvia que fan, sovint, evolucionar la col·lecció.

¿La situació actual ha influït en la teva creativitat?

No, simplement perquè la col·lecció es va concebre i crear en la seva major part en l’últim trimestre de l’any anterior, entre setembre i desembre del 2019. Però és cert que aquesta crisi sanitària ens ha inspirat pel tema d’aquest any. Un desig de lleugeresa i d’optimisme titulant la col·lecció 2021 “La Vie est Belle “(La Vida és Bella).

Què penses de la transformació de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week en una experiència digital?

 Pensem que és molt valent la reacció de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, cap i contra tot, adaptant-se a una situació de crisi i sense rendir-se. Aquest és el motiu pel qual CYMBELINE s’ha unit a aquesta experiència. Seria beneficiós que en acabar l’edició poguéssim avaluar els pros i contres per tal d’aplicar les conclusions. Perquè el que es diu i es pensa, forma part del futur …

Consideres que aquesta plataforma digital serà beneficiosa per a la moda nupcial?

Absolutament. La crisi ha fet molt de mal a tota l’activitat laboral i la moda nupcial la pateix. Avui dia tots nosaltres hem de contemporitzar amb un virus que dicta les seves pròpies regles. Però creiem que aquesta bella iniciativa serà, malgrat tot, profitosa.

Quina opinió tens respecte que, a més dels professionals, les núvies puguin assistir a la sala gràcies a aquesta nova experiència digital?

Em sembla bona idea. Per què no? Però una núvia necessita contacte, teixir relacions de confiança, consell i no obstant això avui ella pateix també les incerteses que provoca aquest virus.

Com t’imagines el futur del sector de la moda nupcial?

Un futur incert com per a la majoria de professions avui dia. Encara preservarà aquest esperit lluitador i no li faltarà la creativitat per a un futur millor.

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest