FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Entrevista amb Olga Macià

Olga Macià va estudiar a l’Escola Superior de Disseny i Moda Felicidad Duce (Feni), però la dansa li va proporcionar sensibilitat i constància vital. Fusionant aquests dos elements emocionals, el dibuix i la dansa, va descobrir la seva vocació pel disseny de moda.

Podries explicar l’essència de la col·lecció i en què t’has inspirat?

Hem creat una col·lecció inspirada en una núvia que es casa en l’espai i ve a la Terra per celebrar-ho, però no sap què es trobarà. Per això hi ha alguns looks que tenen matisos d’una guerrera astronauta i una heroïna terrenal. També es poden veure teixits fluids com gasa, organdí, tul i flors en 3D. A més, els colors són en tons ivori.

La història sorgeix dels teixits que tenen molt volum i molta personalitat, la qual cosa ens permet explicar una història. I això sempre acompanya al volum, al tipus d’estructura, a la silueta de la persona… a la figura que emfatitza.

Aquest any vaig començar amb els dibuixos i després les teles em van inspirar i vaig seguir amb els esbossos. I la història també. Perquè les mànigues tenen molt volum i hem creat una història divertida perquè sigui més interessant.

Què et sembla la transformació de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week en una experiència digital?

L’escenari és tan bonic i la pantalla és espectacular… mai ha estat tan gran. Llavors, et permet fer un vídeo fantàstic. I la posada en escena també és més fàcil perquè hi ha més espai.

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest