FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

GAL·LA MET 2019

Provocativa, glamurosa, sorprenent: així és la catifa vermella més esperada per estilistes i celebritats, on la creativitat de la moda desencadena un relluent ball d’efectes sorpresa, canvis de roba i costures de mil i una nits.

Met Gala 2019

Images: © Vogue.com via Getty Images / © Vogue.com via Getty Images

S’organitza amb motiu de la inauguració de l’exhibició anual de la moda del MET i és un dels esdeveniments més importants de la ciutat de Nova York. Es va concebre amb l’objectiu de recaptar fons per la Costme Institue del Museu Metropolità d’Art.

El tema d’aquest any?
‘Camp: Notes on Fashion’, on el concepte camp fa referència a l’ús deliberat, conscient i sofisticat del kitsch en l’art el vestuari i l’actitud. Per tant, tot el que és excessiu, artificiós i teatral pot imaginar-se mantenint la sensibilitat estètica, que és un must en el món de la moda.

Els estils més extravagants? Segurament Katy Perry vestida de llum d’aranya (Moschino), Lupita Nyong’o amb un vestit d’escultura d’arc de Sant Martí (Versace), l’inquietant Jared Leto amb la còpia del seu cap que va exhibir com a trofeu (Gucci) i Billy Porter, que va fer la seva entrada com un faraó egipci i daurat (The Bonds).

Met Gala 2019

Images: © Vogue.com via Getty Images / © Vogue.com via Getty Images

La més transformista segueix sent Lady Gaga, que ha tornat a sorprendre’ns aquest cop amb quatre canvis de vestuari creats pel seu amic, l’estilista Brandon Maxwell.

Met Gala 2019

Images: © Vogue.com via Getty Images

Inspiracions surrealistes per a Janelle Monáe vestida per Chistian Sirano, mentre que la història de la Ventafocs moderna es fa realitat amb Zendaya, acompanyada per la fada protectora Law Roach, ambdós de Tommy Hilfiger.

Met Gala 2019

Images: © Vogue.com via Getty Images / © Vanityfair.it via Getty Images

Vestit de rècord (2000 hores de feina i 35 persones per confeccionar-lo) per a Cardi B vestida per Thom Browne.

Met Gala 2019

Images: © Vogue.com via Getty Images

Kendall i Kylie Jenner (de Versace), i Naomi Campbell i Joan Collins (de Valentino) es van adornar amb plomes immaculades, en tons pastel i desbordants d’energia.

Met Gala 2019

Images: © Vogue.com via Getty Images / © Vogue.com via Getty Images / © Vogue.com via Getty Images / © Vogue.com via Getty Images

El lamé i els vidres s’extralimiten amb la catifa vermella amb les creacions de Marchesa per Constance Wu, Óscar de la Renta per a Céline Dion i Tom Ford per a Gemma Chan.

Met Gala 2019

Images: © Marieclaire.com via Getty Images / © Vogue.com via Getty Images / © Vogue.com via Getty Images

Per posar el colofó, un resum dels models excepcionals que, tranquil·lament, podran passar de la catifa vermella l’altar o a una festa.
Emma Roberts i Lilly Collins llueixen vestits de diferents llargades, amb mini volants de tul que tant agraden a Giambattista Valli; blancs i ajustats per a Rosie Huntingtin-Whiteley (d’Óscar de la Renta) i Hailey Bierber (d’Alexander Wang).

Met Gala 2019

Images: © Marieclaire.com via Getty Images / © Vogue.com via Getty Images / © Marieclaire.com via Getty Images / © Vogue.com via Getty Images

Un maxi-llaç central per a Elizabeth Debixki (Ferragamo) i un vestit rosa Barbie per a Deepika Padukone de Zac Posen.
Per últim, una versió de núvia, Sara Sampaio (August Getty Atelier) amb un vestit bustier en tul i brodats de lluentons d’efecte xarxa.

Met Gala 2019

Images: © Vogue.com via Getty Images / © @zacposen / © Marieclaire.com via Getty Images

By Elisa Nascimbene for Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest