FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Idees per a accessoris

Des de tiares fins a diademes, de tocats a corones. Si les sabates són la segona decisió més important després dels vestits de núvia, llavors els accessoris de cabell no haurien de ser menys. Ajuden a definir l’estil del vestit, fent-lo més únic i aportant detalls extres que completen el look.

Beba's Poesie Sposa Yolancris Cristina Tamborero Cristina Tamborero

Beba’s / Poesie Sposa / Yolancris / Cristina Tamborero / Cristina Tamborero

Diademes que són un must-have aquesta temporada. Proposades per Prada en la passarel·la per a la següent temporada Primavera-Estiu, es van convertir immediatament en tendència. L’elecció de VIPs i celebrities com Rita Ora, Katy Perry, Rachel Weiz i la duquessa de Cambridge, Kate Middleton (qui va escollir una maxi versió), Kitty Spencer (més casual chic) i la reina Rania de Jordània.

La passarel·la de l’última edició de VBBFW es va caracteritzar per grans diademes, en vellut, floral, cobertes de granadures.

Mireia Balaguer Sedomir Rodríguez de la Sierra Inmaculada Garcia Pronovias

Mireia Balaguer /Sedomir Rodríguez de la Sierra / Inmaculada Garcia / Pronovias

O més fina, joieria en versió de diadema com Mireia Balaguer, Inmaculada Garcia i Sedomir Rodríguez de la Sierra; o amb un vel com Pronovias. Certament, el millor accessori bon ton,perfecte per a núvies amb personalitat.

Esther Noriega Mori Lee Demetrios Esther Noriega

Esther Noriega / Mori Lee / Demetrios / Esther Noriega

Tiares i corones són sempre molt populars, però mentre que les tiares estan a l’abast de tothom, les corones, un símbol de la reialesa, són decididament més atrevides i demanen una major escenografia i un major valor evocatiu. Esther Noriega, Mori Lee i Demetrios van presentar les seves en diferents mesures cobrint-les amb plata i vidre.

Marchesa Marylise & Rembo Styling Cymbeline Sedomir Rodriguez de la Sierra

Marchesa/ Marylise & Rembo Styling / Cymbeline / Sedomir Rodríguez de la Sierra

Un capítol a banda per a les petites diademes, corones i accessoris florals que mai passen de moda. Romàntica, somiadora, reinterpretada en cada temporada, extragran per a Marchesa i Marilyse & Rembo Styling o delicats i bucòlics per a Cymbeline. En caiguda, ton sur ton,en un llarg vel per a Sedomir Rodríguez de la Sierra.

Sedomir Rodriguez de la Sierra Carla Ruiz Cymbeline

Sedomir Rodríguez de la Sierra / Carla Ruiz / Cymbeline

Lleugeres arquitectures o més elaborades construccions pels tocats, sofisticats outfits que són generalment una mica retro.

Rosa Clara Flora Simone Marulli

Rosa Clará / Flora / Simone Marulli

Inesperadament, els capells bridal guanyen per sobre dels barrets d’ala gran. Rosa Clará ho presenta amb blonda, simple i delicat, exquisidament poètic. De les peces més retro de Flora, amb el vel cobert amb flors extrallargues, fins a la creació de Simone Marulli, un capell en una fina malla de color plata amb reflexos lunars per a una núvia poc convencional.

Trobar la peça que més encaixa amb el vestit i la personalitat de la dona que ho porta mai ha estat tan fàcil. Les moltes i variades propostes dels dissenyadors ens han portat perfectes, super cool looks.

 

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest