FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

La catifa vermella, benvinguda novament!

Després de tota una temporada de premis virtuals, la nit dels Oscar 2021 torna a ser present amb una catifa vermella única. La 93 edició, que es va dur a terme amb dos mesos de retard per a estudiar millor les mesures de seguretat antipandèmiques, va tenir lloc en la Union Station de Los Angeles (és la primera vegada en 20 anys que es produeix un canvi d’ubicació) com un gran escenari a l’aire lliure, d’acord a la situació.

Les estrelles finalment tornen a la catifa vermella, recordant la resiliència d’un dels sectors més afectats en l’últim any i donant al públic un senyal molt fort d’entusiasme i ganes de començar de nou. I ho van fer també gràcies a looks importants i glamorosos.

Els vestits per a un ‘distanciament social’ efectiu de Maria Bakalova (amb faldilla de tul oversize) de Louis Vuitton o de Carey Mulligan en Valentino són amplis, de fet molt amplis. Protagonitzada també pels impressionants colls en V com el de l’Amanda Seyfried en Armani o Halle Berry en Dolce & Gabbana.


Maria Bakalova en Louis Vuitton / Carey Mulligan en Valentino / Laverne Cox en Christian Siriano


Amanda Seyfried en Armani / Halle Berry en Dolce & Gabbana

Les mànigues com a centre d’atenció per a moltes actrius: màniga àngel per la Marlee Matlin en Vivienne Westwood, extra gran amb llaç a l’esquena per l’Angela Bassett en Alberta Ferretti i papallona per a Regina King en un estilisme Louis Vuitton.


Marlee Matlin en Vivienne Westwood / Angela Bassett en Alberta Ferretti / Regina King en Louis Vuitton

Petites mostres de pell recentment descobertes, donen un atractiu sensual als vestits que van lluir Ariana DeBose en Atelier Versace, Vanessa Kirby en Gucci i Andra Day en Vera Wang Haute Couture.


Ariana DeBose en Atelier Versace / Vanessa Kirby en Gucci / Andra Day en Vera Wang Haute Couture / Jena Friedman

Un altre dels destacats d’aquesta edició és el color, de fet, a més dels inevitables total looks en blanc i negre, trobem tonalitats saturades i vibrants: pop o ‘hipervitamínics’ que flueixen en l’alfombra com el vestit groc Valentino de Zendaya i el porpra Dundas de H.E.R.


Viola Davis en Alexander McQueen / Nicolette Robinson en Zuhair Murad / Zendaya en Valentino / H.E.R. en Dundas

Els grans absents en la alformbra vermella dels Oscars 2021: granadures, serrells, lluentons i brodats, mentre es revelen peces imponents i sumptuoses, espectaculars volums, colors ultres-pop definitivament visibles, però amb un concepte completament nou d’essencialitat, pur i sense adorns.

Article escrit per @elisanascimbene

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest