FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

La història darrera les desfilades

Actuacions ultra sensorials, ubicacions meravelloses, espectacles sorprenents… tot això i molt més a les desfilades de moda de VBBFW 2019!

Les noves col·leccions 2020 no són les úniques protagonistes aquí, sinó també tot allò relacionat amb esdeveniments de moda: maquillatge i pentinats de moda, música, llums, vídeos i efectes especials. Cristina Tamborero i Ramón Sanjurjo son conscients d’això i obren les seves desfilades de moda amb vídeos darrera l’escenari per a mostrar el frenesí i treball darrera l’escena. Simone Marulli comença el seu espectacle amb precioses imatges en blanc i negre del seu taller, del treball fet a mà i els esbossos dels seus dissenys.

“Backstage

Backstage moments / Ramón Sanjurjo / María Salas

Cada desfilada de moda té una identitat molt específic, la quintaessencia de la marca o la inspiració de la col·lecció. Per a Aire Barcelona, és la naturalesa, amb flors com a polseres o postissos; i la projecció d’imatges de núvols i cels amb sons de fons. O paradisos imaginaris portats a la passarel·la per Carla Ruiz, amb els les seves models amb vestits de plomes com si fossin ocells delicats, mentre una nova composició de la Primavera de Vivaldi ressona per tota la sala.

Aire Barcelona / Carla Ruiz

Aire Barcelona / Carla Ruiz

Esther Noriega, prefereix la música de conta de fades, amb cançons com Enchanted o Magical Forest per fer-nos reviure les històries més maques, mentre que les models -amb una corona al cap- caminen per la passarel·la com princeses modernes. Les creacions de Marchesa també són màgiques, animant la gal·la vespertina de VBBFW als jardins del Palau de Pedralbes en el seu debut europeu. El paisatge de Pronovias és impressionant: “Més enllà de les estrelles”, tot una mar de llum que semblen, de veritat, estrelles.

Pronovias / Esther Noriega / Marchesa

Pronovias / Esther Noriega / Marchesa

Sophie et Voilà, inspirada en la cultura de la seva pròpia pàtria, mostra la nova col·lecció a través de referències al joc de pilota basca amb imatges dinàmiques a la pantalla. Com el teló de fons de Blondie i Nina Simone; Yolancris presenta un vídeo emocionant amb imatges d’homes i dones famoses que es mantingueren fidels a la seva essència i les seves eleccions: un himne al coratge i la llibertat!

Sophie et Voilà / Yolancris

Sophie et Voilà / Yolancris

En l’era de la missatgeria instantània i les xarxes socials, les desfilades de moda continuen sent l’esdeveniment per excel·lència, el punt de suport i el catalitzador de les tendències a VBBFW.

Per Elisa Nascimbene, per a VBBFW

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest