FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

La moda masculina, mirall del nostre temps.

Les transformacions de l’home contemporani no han estat mai tan exposades com en aquest període i les passarel·les de Londres, Milà i París, com una lupa dirigida als canvis de la nostra societat, així ho han demostrat extensament.

Els temes principals: inclusivitat i llibertat d’expressió, sostenibilitat i respecte pel medi ambient, alta qualitat i tecnologia per a una moda còmoda però sofisticada.

La tardor-hivern 2020/21 veu la consagració d’un estil híbrid sense gènere ni funció, des d’Art School (marca londinenca molt estimada per la comunitat LGBT) fins a Stefano Pilati per a Random Identities, de Gucci a Louis Vuitton i Givenchy.

Stefano Pilato @Giovanni Giannonni / Louis Vuitton / Givenchy

La moda conscient introdueix materials reciclats i reciclables, naturals i lliures de crueltat. Les pells sintètiques, els ecocuirs, els productes de residus requalificats i les fibres alternatives són la resposta a una necessitat cada cop més urgent de protegir el medi ambient i les criatures que l’habiten.

Emporio Armani / Dolcce & Gabanna

Des d’un punt de vista estilístic, juntament amb la roba de treball (vestits i botes que també fan referència al món militar), la roba esportiva (cada cop més a mida que la que es veu a Pitti Uomo) i la roba de carrer (amb les seves jaquetes a mig camí entre el cercle polar àrtic i l’espai intermedi) trobem un classicisme formal, un retorn als orígens amb peces tradicionals revisades per a l’home modern. Teixits preciosos i innovadors, línies netes que sovint miren cap a Orient, com ara jaquetes amb tancament de quimono, elaboracions i talls d’alta costura: la qualitat abans de tot.
<img class="alignnone wp-image-10825 size-full" src="https://bridal2023.firams2.putput.cat/wp-content/uploads/sites/30/2020/01/img-03-1.jpg" alt="" width="531" height="508" />
Ermenegildo Zegna / Balmain

Els abrics d’estil anglès amb el quadre gal·lès i la pota de gall, les capes, els ponxos, els xals i la veritable tendència de la propera temporada estan coberts d’efecte tartà.

Dior Homme / Etro @Etro / Bethany Williams

Les jaquetes de doble pit es combinen amb colls de cigne, els conjunts de vellut envolten suaument la silueta: l’estat d’ànim és relaxat, còmode i alhora molt refinat.

Berluti / Kiton @Vogue.com/ Etro @Etro

Per a la nit, jaquetes d’esmòquing en colors estacionals, com ara el mostassa i el blanc com la neu, amb solapes contrastades amb punts llargs, el negre per portar-se en pell i teixits metàl·lics i brillants per animar la foscor de les nits.

Brunello Cucinelli @Vogue.com / TOD’S / Hermès / Brioni @Vogue.com / Alexander McQueen @Vogue.com

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest