FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

L’art dels esbossos

Un gran disseny, comença amb un esbós. En el món de la moda en concret, són aquells protagonistes invisibles que s’amaguen després del teló d’una col·lecció. I d’esbossos, està fet el món de Joel Miñana i dels dissenyadors de VBBFW.

Alguns esbossos, neixen en un quadern pensat per a ells, en la tranquil·litat d’un taller o de la llar del dissenyador. Uns altres en una gran taula, prenent forma amb diverses mans a l’hora. Altres… potser, es creen en un simple paper esquinçat, perquè les idees apareixen quan volen.

Aquests models de tinta són el punt de partida necessari per a comunicar la realitat; una primera aproximació a ella. Tonalitats, formes, teixits, moviment, textura, detalls, progressió… Un ventall de possibilitats que mostren amb força tota una identitat.

Abans de celebrar l’últim Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, vam tenir el privilegi de conèixer en exclusiva les col·leccions que desfilarien en els Fashion Shows, de la mà dels seus dissenyadors. Ara, l’il·lustrador català Joel Miñana, ens regala una altra mirada; una altra forma d’entendre les col·leccions. Tan completa com una fotografia o fins i tot més, perquè deixa lliure als qui els observen per a imaginar moviments, detalls i històries paral·leles del que vam veure sobre la passarel·la aquest 2019. A través del seu quadern i el seu traç, hem tornat al passat per a posar-nos en la pell de les 35 col·leccions.

sketches Joel Miñana

Demetrios / Carla Ruiz / Aire / Maggie Sottero

Beba’s / Carlo Pignatelli / Cymbeline / Cristina Tamborero

sketches Joel Miñana

Isabel Sanchis / Esther Noriega / Flora / Isabel Zapardiez / Fely Campo

Lorena Panea / Jesus Peiro / Julia Kontogruni / Inmaculada García

sketches joel miñana

Maria Salas / Marco y María / Morilee / Pronovias

Mireia Balaguer / Olga Macia / Poesia Sposa / Rosa Clara / Ramón Sanjurjo

sketches joel miñana

Marylise & Rembo Style / Sedomir Rodríguez de la Sierra / Sophie et Voilà / Sonia Peña / Simone Marulli

Yolancris / Randy Fenolli / The Atelier / Marchesa

Esbossos cedits per Joel Miñana. Descobreix el seu univers aquí.

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest