FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

L’elegància està en el detall

I quan parlem de detalls parlem d’accessoris, petits detalls que ens fan úniques i especials. El dia del sí, a més del vestit, seran els complements els que es recordaran: per aquell toc de glamur o, de vegades, per una elecció equivocada! Perquè ja no tens temps ni ganes de dedicar-te a completar el vestit, i t’arrisques a acabar no estant preparada i a equivocar-te de manera irreparable.

Afortunadament, només cal fer una ullada a les passarel·les BBFW 2022 per identificar les tendències del moment i triar entre les nombroses propostes.

El focus se centra en els accessoris per al cabell que, mai com aquest any, són populars a les revistes i a les catifes vermelles.

Per desfilar pel passadís de l’església, diademes arrodonides extragrans, llises i entrellaçades, o precioses, brodats amb pedres i pedreria; o dobles, metàl·lics, coberts amb plomes, perles o amb un vel aplicat.


Simone Marulli / Isabel Sanchís / Julia Kontogruni / Mireia Balaguer / Demetrios 


Andrea Lalanza / Poirier / Viktor & Rolf / Marchesa for Pronovias

I per als casaments més bucòlics, rams de pètals, corones o llaços d’encaix amb flors fresques, aptes per a recepcions al jardí.


Poesie Sposa / More / Poirier / Cymbeline


Poirier / Marchesa for Pronovias

Gran èxit també dels halos (aureòles) amb l’actual proposta de ràfia


Lorena Panea / Marylise Rembo / Verbena Madrid

i per al vel, que apareix en diverses propostes: lligat amb un llaç a l’esquena, en una versió de fulard o més descarat: curt com un velet.


Cymbeline / Simone Marulli / Marylise Rembo


Marchesa for Pronovias / Marco Maria


Viktor & Rolf / Agnieszka Swiatly / Modeca / Poirier

No podem oblidar els barrets que, segons l’etiqueta, s’han de portar durant el dia, mentre que al vespre es prefereixen els tocats (petits tocats subjectats al cabell amb una pinça, una diadema o una pinta).


Cymbeline / Poirier / Sophie et Voila / Mireia Balaguer

Realment n’hi ha per a tots els gustos i per a tots els pentinats!

També són molt importants les joies, que fins fa poc es limitaven a l’anell de compromís i estrictament microarracades. Les opcions, però, no falten i s’hi poden veure collarets, fins i tot de grans proporcions, chokers, polseres/punys i maxiarracades (l’efecte pètal està molt de moda!).


Atelier Pronovias / Isabel Sanchís / Katy Corso / Poesie Sposa / Marylise Rembo


Simone Marulli / Isabel Sanchís / Poirier


Poirier / Louis Vuitton / Isabel Sanchís


Marylise Rembo / Rosa Clarà / Carlo Pignatelli / Jesús Peiró

Per completar el vestit (quan calgui), hi podem afegir guants i bosses. Els primers han de ser proporcional a la longitud de la màniga i poden ser brodats, llisos o amb contrasts.


Higar Novias / Simone Marulli / Sophie et Voila

Tot i que les bosses seran estrictament micro, s’entregaran als amics durant la cerimònia i, per tant, només es destinaran a la recepció. Precioses i en colors pastel, amb excepcions per als vestits més colorits.


Sofia Vernice / Biagini Marzo / Softissima Mini

Les noves col·leccions per al 2023 i les desfilades d’aquesta edició ofereixen idees originals per a looks perfectes i avantguardistes.

 

Article escrit per @elisanascimbene

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest