FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

L’elegància única de la tradició

La producció artesanal és el resultat d’una nova realitat digital i un renovat esperit sostenible, el tret d’unió de les desfilades de moda del 18 de setembre, que van començar amb la projecció en la pantalla d’imatges de fibres en moviment vistes sota el microscopi.

De la moda artesanal, passant per teixits ecològics, el món bridal respon a les necessitats d’una nova era i ho fa amb el refinament d’un encaix de guipur i la poesia d’un brodat.

Les col·leccions celebren l’univers femení en totes les seves facetes: la força, la determinació i el poder de la dona en els vestits més estructurats, amb línies netes, geomètriques, gairebé dibuixades que s’esvaeixen en siluetes etèries per a realçar el femení, la part més delicada, romàntica i sensual. Els teixits mikado i cady donen pas a suaus encaixos d’inspiració vintage, tuls de seda, organza, plumetis brodats de diamants amb micropaillettes.

Les transparències en els profunds escots, els guants llargs esquitxats de cristalls, l’esponjós tul de les mànigues i el vaivé dels llargs serrells de les caputxes donen lleugeresa a les formes.

En contrast, levites i faldilles amples amb volants degradants o cobertes de pètals extra grans, fourreaus amb escots i mànigues ventall, sinagües amb maxi llaços desmuntables i cues impressionants. Els mini vestits i els tratges pantalons s’adapten bé al dia i a la nit.

La paleta de colors va des del blanc pur fins a l’ivori natural i els colors pastel, amb taques de rosa gerd i centelleigs de groc daurat, mentre que grapats de perles iridescents escampen centelleigs de llum.

És una moda contemporània, nascuda en l’antic art del treball artesanal, única com són totes les dones.

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest