FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

LET’S PARTY!

Com en les millors tradicions, la Festa de Nadal d’Elle Spose ha tornat a tenir lloc aquest any al Baglioni Hotel Carlton de Milà.

La revista, dirigida per Michela Gattermayer, serà als quioscs a finals de desembre amb totes les novetats, estils i tendències per a la propera temporada.

I és precisament per brindar pel nou any i saludar l’actual que més de 80 convidats, inclosos dissenyadors, wedding planners, dissenyadors florals, premsa i experts del sector, s’han sumat amb entusiasme a la invitació d’Elle Spose.

Després d’un breu discurs de presentació de Maria Elena Viola, directora d’Elle Itàlia, Michela Gattermayer va presentar el nou número i les cites importants, entre les quals destaca la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, que se celebrarà del 20 al 26 d’abril.

Atenta sempre a la creativitat i a l’artesania, el salò tornarà a acollir aquest any els premis Elle International Bridal Awards.
Entre les novetats, hi ha la creació de dos nous premis: el primer dedicat als “Best Bridal Boutique” que es lliurarà al millor taller/punt de venda de cada pais en el qual les edicions d’ELLE estan presents; i el segon, el premi “Sustainability Award”. No oblidem que el 22 d’abril se celebra el Dia de la Terra per a la protecció del nostre món!

Estermaria Laruccia, directora de VBBFW, va parlar d’atenció i respecte pel planeta i, en els propers mesos, presentarà projectes de sostenibilitat transversal útils per a tot el sector.

Entre els convidats també es trobaven els guanyadors de l’última edició, com l’estilista Antonio Riva i la wedding planner Anna Frascisco, i també Elisabetta Polignano, Elisabetta Delogu, Le Spose di Gio, Poesie Spose i molts altres.

A més de la diversió i el plaer de celebrar junts, l’esdeveniment és sempre útil per a l’intercanvi d’idees i la construcció de noves sinergies en un sector dinàmic i fascinant com el dels casaments.

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest