FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Londres, la moda dels contrasts

L’edició SS2020 de la London Fashion Week ha estat testimoni de l’organització de més de 170 esdeveniments, del 13 al 17 de setembre, sota la direcció del British Fashion Council, que enguany i per primera vegada ha obert les portes d’algunes de les desfilades als no especialistes.

La moda de la LFW, des de sempre un eix d’investigació i experimentació, ha portat a las passarel·les una barreja d’estils: l’street urban, el folk renovat, els anys 80 i 90, l’esportiu d’alta costura i una bona dosi de romanticisme avantguardista, que mai sobra.

Simone Rocha Arlington Osman

Simone Rocha / Arlington / Osman

N’és una prova la col·lecció de Bora Aksu, inspirada en una princesa heroïna que, tot i el seu esperit fort i rebel, es vesteix amb puntes i volants de tons pastel.

L’ús de les capes també s’utilitza per crear efectes de contrasts de colors, como el tan sofisticat look blanc i negre d’Erdem, on el romanticisme del tul i les puntes amb bordat anglès s’atenua amb la combinació d’una jaqueta amb bordats efecte bolló to sobre to.

Bora Aksu Molly Goddard Erdem

Bora Aksu / Molly Goddard / Erdem

Els vestits de nit brillants amb tons metàl·lics (començant per Michael Halpern) s’alternen amb colors àcids i fluorescents, molt apreciats a la temporada estival.

Halpern Arlington Halpern Roksanda

Halpern / Arlington / Halpern / Roksanda

Les línies ajustades deixen pas a la sastreria oversize amb jaquetes de doble botonada que es porten amb pantalons de tall masculí o vestits amb formes fluides. És una moda que juga amb els contrasts: opulència i senzillesa, fluïdesa i estructura, roba de dia i demi-couture. Irreverent i clàssica al mateix temps.

David Koma Roland Mouret Sharon Wauchob Victoria Beckham

David Koma / Roland Mouret / Sharon Wauchob / Victoria Beckham

Per Elisa Nascimbene, per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest