Estudis

TOT EL NOSTRE CONEIXEMENT DE LA INDÚSTRIA BRIDAL, A LA TEVA DISPOSICIÓ EN QUATRE TITOLS.

Consulta els estudis clau sobre l’evolució del sector

BBFW publica periòdicament, des del 2016, una sèrie d’estudis sectorials amb la col·laboració del professor José Luis Nueno. Aquests estudis reuneixen el nostre ampli coneixement del sector com a saló professional, punt de trobada i passarel·la del sector i ens han permès esdevenir un referent aglutinador de l’estat de la indústria.

Amb aquests quatre estudis presentem quatre tendències sectorials, determinants perquè marques i detallistes que vesteixen avui les núvies millenial i que demà vestiran les de la Generació Z, siguin capaços de connectar amb elles i oferir-los productes més acords amb les seves expectatives i preferències.

NUEVO ESTUDIO DISPONIBLE

COM AJUDEN LES PASSAREL·LES AL NEGOCI DE LA MODA?

La indústria de la moda ha estat qüestionant l’statu quo de les desfilades i, alguns fins i tot han experimentat amb formats alternatius a aquests. Tot i això, l’adaptació i la innovació són part de l’evolució d’aquest sector creatiu, i les presentacions sobre la passarel·la estan lluny de desaparèixer.

 

Les desfilades de moda són esdeveniments socials espectaculars i únics, llocs de negocis on es formen i comparteixen opinions i es pren el pols del microcosmos de la moda. Estudis recents, com ara el de Launchmetrics, corroboren la seva importància: “a mesura que les marques han anat tornant a la passarel·la física [després de la pandèmia], vam veure que els seus rendiments augmentaven significativament respecte a temporades anteriors”.

Portada Estudi Bridal22 V5

TÍTOLS ANTERIORS

Com les empreses hauran d’adaptar-se als nous patrons de sostenibilitat (2020)
L’estudi adverteix que el sector de la moda nupcial ha de començar un procés de transformació per accedir als nous sectors de més demanda, no només superant el repte digital sinó implementant processos enfocats en la sostenibilitat i en el consum ètic per satisfer un públic cada vegada més conscient i exigent.
Millennial and Gen Z Brides: the Bridal Fashion Industry in 2023 (2019)

Aquest tercer estudi constitueix una revisió i una actualització del primer, Millennial Brides, néixer als 80, casar-se avui. Transcorregut un trienni i amb l’entrada de la Generació Z a la moda nupcial, creiem necessari entendre quines de les previsions que vam presentar llavors s’han confirmat, quines s’han invertit i per què.

La botiga del futur per a les núvies Millenial (2018)

Explica el canvi d’enfocament comercial amb l’arribada de la revolució tecnològica. Quines són les pautes de les núvies Millennial i com el mercat s’ha d’adaptar a elles.

Millennial Brides: néixer als 80, casar-se avui (2016)

En plena recuperació de la demanda va sorgir una nova incògnita en el panorama competitiu: els canvis demogràfics van convertir la internacionalització en un imperatiu i van situar el sector davant d’una nova generació..

Sol·licita la DESCÀRREGA GRATUÏTA dels nostres estudis, una referència bàsica per entendre el present i futur del sector.

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.

Tot sobre BBFW

Coneix l’esdeveniment que reuneix a Barcelona a la moda bridal internacional.