FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Moda d’home per al 2022

A les col·leccions d’home de primavera-estiu 2022 es pot notar una atmosfera de llibertat. Els shows de Londres, Milà i Paris han utilitzat una fórmula mixta d’esdeveniments físics i digitals.

Els dissenyadors van mostrar el seu interès en diferents temes: des de l’eco-sostenibilitat a la moda sense gènere, del desig d’una nova llibertat a la implementació d’ideologies humanitàries (a través d’una cadena de producció més responsable) o el suport als joves talents.

Bethany Williams, la dissenyadora amb consciència social va ser l’encarregada d’obrir la Setmana de la Moda de Londres fent servir majoritàriament peces de presons reciclades a les seves col·leccions. Mentrestant, el nou director creatiu de Diesel, Glenn Martens, va mostrar la seva col·lecció sense gènere i a Milà es va celebrar la tercera edició de Designers for the Planet, enfocada en els projectes de sostenibilitat per a futurs talents.


Louis Vuitton / Rick Owens / Tokio James

Vam poder notar un desig renovat pels espais oberts, el mar, el camp, la natura, per una vida més serena que s’expressa en les noves col·leccions a través de la caiguda de les fronteres entre formal i informal, així com codis estètics que es barregen i fusionen fins a dissoldre’s i definir un nou estil.

Així, les jaquetes es decoren de manera desconstruïda i les línies dels pantalons es suavitzen lleugerament.


Lanvin / Hermès / Brioni / Brunello Cucinelli


Kiton / OAMC / Rick Owens / Dries Van Noten

Un sentit de llibertat envolta tot el look: camises y bruses fan de jaquetes, els shorts fan de pantalons i tot queda de manera fluida al cos, sense restriccions o rigidesa.


Giorgio Armani / Kiton / Fendi / Prada


Ermenegildo Zegna / Giorgio Armani / Issey Miyake / Magliano

Les idees també venen del món del sportswear, moda pel temps lliure i roba còmoda que no compromet gens el refinament.


Jordan Luca / Tod’s / Jordan Luca / Fendi

La recerca de la lleugeresa es manifesta a través de la resta d’elements i inspira als dissenyadors a eliminar els ornaments, creant peces sense pes: jaquetes de doble-pit, vestits i conjunts fet amb teixits lleugers reinventats d’una manera fresca i casual, amb un tal precís per a un estil amb balanç i essència.


Giorgio Armani / Brunello Cucinelli / Eleventy / Dolce & Gabbana / Brunello Cucinelli

I el desig de divertir-se de nou s’expressa a través de l’alegria dels colors vius i plens de vitamines dels outfits color-block que ens fan somiar i pensar en el retorn ràpid a l’anhelada normalitat.


Dolce & Gabbana / Dior Men / Jil Sander / Etro


Paul Smith / Louis Vuitton

 

Article escrit per @elisanascimbene

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest