FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Nit màgica

Banda platejada al Gran Ball de Debutants

El passat dissabte 16 de novembre es va celebrar a Torí l’esperat Gran Ball de la Venaria Reale, que va comptar amb 30 noies i el mateix nombre d’oficials de cadet de l’Acadèmia Naval de Livorno, que van participar en una vetllada de formació, cultura i solidaritat.

L’esdeveniment tradicional, enguany en el seu 25è aniversari, també va celebrar el seu desè aniversari al Palau Reial Saboya de la Venaria Reale, una obra mestra de l’arquitectura i el paisatge.

A més, aquest any, el dissenyador de torí Carlo Pignatelli ha complert els somnis de les joves debutants amb un disseny de vestits de ball amb cotilles modelades, faldilles de tul voluminoses i detalls platejats per recordar l’aniversari

Per completar l’outfit, unes sabates vermelles, símbol del projecte ‘Zapatos Rojos’, realitzat a Ciudad Juárez el 2009 contra la violència envers les dones. Per tant, no hi havia només ball i romanticisme, sinó el compromís de difondre missatges de sensibilització en suport d’importants campanyes socials.

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest