FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA
Amb la primera desfilada mundial de la seva línia de moda nupcial

ELIE SAAB protagonitza la Bridal Night de Barcelona Bridal Fashion Week

La desfilada més especial i esperada de Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) va brillar amb llum pròpia anit al Museu Marítim davant més de 450 convidats. La marca libanesa d’alta costura ELIE SAAB va presentar per primera vegada sobre una passarel·la la seva col·lecció de moda nupcial durant la Bridal Night, la nit de gala de l’esdeveniment que organitza Fira de Barcelona.

Amb un total de 30 outfits, vuit dels quals van ser especialment dissenyats per a l’ocasió, la col·lecció “A sense of wonder. Spring 2024” d’ELIE SAAB va despertar una gran expectació. Inspirades en els regnes en flor de l’artista japonès Katsushika Hokusai, les propostes que es van veure sobre la passarel·la van transportar el públic a un univers imaginat de gràcia i serenitat suspès en algun lloc entre el cel i la terra, invocant una sensació de sorpresa.

La col·lecció de la casa de moda libanesa captura un moment contemporani però fugaç en més d’una quinzena d’elegants vestits evanescents, confeccionats amb exquisits teixits i elaborats detalls florals. Alhora, els vuit vestits brodats creats específicament per a aquesta desfilada aposten per siluetes més cenyides, amb intricats i iridescents ornaments de llenties, perles i plomes, que realcen la gràcil, capritxosa i suau feminitat de la dona ELIE SAAB.

Segons Elie Saab Jr, CEO d’ELIE SAAB: “Desfilar a Barcelona per primera vegada és una ocasió transcendental per a nosaltres igual que és un veritable plaer presentar la nostra col·lecció “A sense of wonder” durant la Barcelona Bridal Fashion Week en una desfilada exclusiva. A ELIE SAAB estem encantats de celebrar la moda nupcial al mateix temps que seguim ampliant les creixents expressions de la dona ELIE SAAB”.

Arrenca la setmana de la moda nupcial

Els focus de la passarel·la de Barcelona Bridal Fashion Week es van encendre ahir al matí amb les desfilades de prestigioses firmes nacionals com Jesús Peiró, Sophie et Voilà, Isabel Sanchis o Yolancris i les internacionals Joli Poli i The Atelier. Avui continuaran les desfilades fins al proper dissabte, sumant en total 34 firmes sobre la passarel·la i més de 350 marques a la fira comercial, que obrirà les seves portes entre el 21 i 23 d’abril als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc, amb una àmplia oferta de vestits de núvia, nuvi, festa i cerimònia.

D’aquesta manera BBFW, organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya es confirma com la cita líder i el referent internacional de la moda nupcial.

Barcelona, 20 d’abril de 2023
Fotos i vídeo de la desfilada d’ELIE SAAB aquí
Fotos de la Barcelona Bridal Night aquí
Fotos i vídeos de BBFW 2023 aquí

 

Salva Bilurbina / Maria Dolors Herranz
Tel. 93 233 26 59 – 25 41
sbilurbina@firabarcelona.com – mdherranz@firabarcelona.com

Laura Desca / Rafa Malagón
Tel. 934526500
laura@xxlcomunicacion.com – rafa@xxlcomunicacion.com

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Desfile Elie Saab en la BBFW23

Comparteix

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest