FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Notícies de Milà

Dos dels estilistes més famosos del sector núvia i cerimònia, Antonio Riva i Elisabetta Delogu, han presentat les seves col·leccions per al 2020 durant el mes de setembre.

L’arquitecte i dissenyador ha pensat en una línia de peces que també s’adapten a la roba de carrer i ha confeccionat una col·lecció de vestits amb detalls d’alta costura. Neix la Park Avenue.
Fresca i lleugera gràcies a les confeccions enginyoses, al joc dels volants que s’allunyen del cos i a l’ús de materials subtils com la gasa i l’organdí de seda. Delicada i gairebé infantil amb els seus colls molt petits, els botonets i els vestits curts.

Sens dubte sofisticada, cal fer ressaltar l’estil d’Antonio Riva amb els seus llaços icònics als cinturons negres que estrenyen la cintura i creen una silueta hiperfemenina i que es converteixen en el fil conductor de la col·lecció. No hi falten les capes i les gavardines de teixits cruixents i formes que recorden l’alta costura. El que realment impressiona, però, és la paleta de colors: viva, enèrgica i alhora delicada, que va del verd blavós al verd peridot i del groc pastel al rosa, al corall. És aquest color el que ha portat l’actriu Margareth Madè, que ha participat a la festa amb molts altres convidats.

Le Dee del mio Paradiso (Les deeses del meu paradís) és el nom que l’estilista Elisabetta Delogu ha dedicat a la seva col·lecció de núvia i cerimònia. Inspirada en l’última escena de Cinema Paradiso, oscaritzada el 1989 i en les mirades intenses de les dives del cinema mut, la dissenyadora ha sabut donar vida a un univers atemporal on els teixits, les peces antigues i els brodats preciosos fets a mà s’uneixen a les formes i creacions contemporànies en un joc de contrastos sorprenent. La recerca en la confecció i l’atenció extrema pels detalls fan de cada vestit una obra d’art única i perfecta!

Els prisats, típics d’Elisabetta Delogu, es tornen cada cop més subtils, les sedes més lluminoses, i les capes més perfectes. Les branques i flors en 3D són els detalls en color que evoquen el món de la natura, mentre que la paleta dels blancs i dels roses es barreja amb el lamé amb milers de matisos platejats. Un halo d’innocència i romanticisme inunda la col·lecció, que s’exposa al nou espai milanès de Via Compagnoni 8. Un emplaçament que reflecteix el gust i les característiques de la dissenyadora: refinada, exclusiva, amb una atmosfera íntima i vagament retro. El lloc ideal on aturar-se i somniar amb el vestit per a un dia tant important.

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest