FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Noves tendències de Londres i Nova York

Les noves tendències de Londres i el mes de la moda de Nova York 2021/2022 van obrir oficialment, com és tradició, Nova York, amb un calendari reduït a causa de l’absència de molts noms importants com Marc Jacobs, Ralph Lauren i Tom Ford. Després li va tocar el torn a Londres on acaben de finalitzar els esdeveniments i desfilades, presentats estrictament de manera digital.

En aquesta nova temporada ‘work from home’, les col·leccions per a la pròxima tardor / hivern estan dissenyades per a un confort sofisticat amb peces de punt en colors crema i guix, en llana merino i cashmere reciclatge. Gran atenció als projectes reciclats i la sostenibilitat amb l’ús de teixits vintage (Rentrayage), la introducció de fils experimentals de baix impacte ambiental (Collina Strada) i l’isard vegà de Jonathan Simkhai.


Bevza / Rosetta Getty / Gabriela Hearst / Jonathan Simkhai / Ulla Jonson

Però donem un cop d’ull a les tendències de la pròxima temporada: en termes de roba d’abric, la capa elegant i de moda està tornant i, en una versió ‘extra long’, es converteix en un mantell.


Lela Rose / Adeam / Emilia Wickstead / Gabriela Hearst / Roland Mouret

Per als amants de les mànigues, al costat de les gavardines atemporals, trobem abrics amplis, sumptuosos i estructurats, preciosos i exuberants en detalls, en pell ecològica i no ecològica, amb efecte grunge.


Gabriela Hearst / Mark Fast / Gabriela Hearst / Temperley London / Erdem


Adam Lippes / Erdem / Molly Goddard / Simone Rocha

Sempre contemporanis i reconfortants, la jaqueta i els pantalons del vestit: suaus o estructurats, amb tints de colors forts o contrastants.


Zimmermann / Nanushka / Roksanda / Roland Mouret

I després, la dècada dels ’80 amb espatlles inflades, on l’estil irònic, el romanticisme i el glamur són claus.


Chopova Lowena / Osman Yousefzada / Roksanda / Khaite / Carolina Herrera

Finalment, una tendència amb gran efecte, el blanc hivern amb faldilles de plomes i camises brodades, vestits i micos d’encaix, vestits ‘lenceros’ de setí, lluentons preciosos i detalls espectaculars, i looks sofisticats fan que una núvia contemporània es vegi enlluernadora.


Erdem / Yuhan Wang / Phillip Lim / Roksanda / Phillip Lim


Roksanda / Simone Rocha / Markarian / Eudon Choi / Osman Yousefzada

Article escrit per @elisanascimbene

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest