FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Preciosa més enllà de la talla

Un concepte que finalment s’afirma després d’innombrables intents de les dones de fer sentir la seva veu demanant a les marques de roba d’incloure models més curvy durant les desfilades de moda i les campanyes publicitàries, i de tenir en compte la diversitat de formes, mesures i talles.

Des del 2018 s’ha produït un augment significatiu de les models de talla gran que volien Michael Kors, Prabal Gurung i Christian Siriano, que també per a la primavera-estiu 2020 han portat a la passarel·la a Candice Huffine, Yvonne Simone, Marquita Pring entre moltes altres. Fins i tot la marca italiana de luxe Dolce & Gabbana (que ha comptat amb Ashley Graham i Monica Bellucci) continua amb l’aposta per una moda més inclusiva introduint peces de roba fins a la talla 54 (l’equivalent a la 22 anglesa).

Christian Siriano @Vogue.com / Dolce & Gabanna

De la moda de luxe a la moda nupcial el pas és curt i Ashley Graham (icona del body positivity) ha creat la línia Ashley Graham x Pronovias amb talles de la 32 a la 66, en col·laboració amb l’empresa líder del sector de les núvies de luxe.
El gust refinat d’Ashley i les habilitats tècniques i creatives d’Alessandra Rinaudo (directora executiva artística de Pronovias) han donat lloc a una sorprenent col·lecció de 16 models amb un ajustament adequat a totes les talles.

Pronovias

Tanmateix, a la passada edició de la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week ja vam veure models curvy a la passarel·la, en una indústria més inclusiva preparada per satisfer les necessitats de totes les dones. Un increment positiu i certamen una revolució molt adequada per la indústria, que es confirma també aquest any per les passarel·les de la pròxima edició.

Maggie Sottero / Beba’s

By Elisa Nascimbene for Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest