FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Un conte de fades hivernal

Casar-se a l’hivern té veritablement un encant especial. La suggestió creada per la capa de neu, la calor del foc, l’atmosfera festiva dels llums i la proximitat de les festivitats fan que l’ambient sigui únic i fabulós.

Els vestits de coll alt o màniga llarga són molt elegants i mai ha de faltar una peça d’espatlla; ja sigui una jaqueta curta de llana, un abric de caixmir o de pell sintètica eco, aviat es crearà l’efecte “princesa de les neus”.

Cada vegada se celebren més casaments a l’estació freda i fins i tot en el passat els ha hagut solemnes i inoblidables.
Entre ells hi ha el de la reina d’Anglaterra Isabel II que el 1947 es va casar amb el príncep Felip (van celebrar 72 anys d’unió el novembre passat) amb un vestit de setí escocès, brodat amb cristalls i 10.000 perles..

Foto: ©readersdigest wesista.it

O fins i tot abans que ella, el de la reina Victòria que, el 10 de febrer de 1840, es va casar amb el príncep Albert. Per primera vegada, per a un casament reial es va fer servir un vestit completament blanc en comptes dels domassos amb fils d’or i argent generalment usats pels nobles per donar prestigi al seu títol.

En temps més recents, el casament de conte de fades d’Andrea Casiraghi (fill de Carolina de Mònaco) i Tatiana Santo Domingo vestida amb un vestit d’encaix i minifaldilla amb volants, acompanyat d’una capa llarga amb caputxa, tots dos dissenyats per Valentino. La forta nevada va fer que la cerimònia dels dos joves —altament protegida— fos encara més fascinant.

Foto: ©secretariaevento.es / ©websista.it / © vogue.it

També de moda entre els famosos, les noces d’hivern van trobar una gran admiradora, Elisabeth Taylor que va celebrar 3 dels seus 8 casaments durant els mesos més freds. També Marylin Monroe, casada amb Joe DiMaggio el 14 de gener de 1954 amb un vestit de color xocolata i coll d’ermini, així com Audrey Hepburn, esposa del psicoanalista Andrea Dotti el gener del 1969.


Photo: ©marilynmarilyn / ©hefoxling.blogspot.com.au / ©vanityfair.it

Fins a la data, una sèrie d’actrius i cantants com Sophie Hunter, Cameron Diaz, Miley Cirus, Priyanka Chopra i moltes altres, han triat celebrar el dia més important durant una estació decididament original, l’última de les quals és l’actriu Nicoletta Romanoff that the last November 23 que el passat 23 de novembre va donar el “sí, vull” a Federico Alverà, lluint un magnífic vestit de Luisa Beccaria acompanyat d’un xal de llana brodat.


Photo: ©twitter.com / ©urbanclap.com / ©vanityfair.it

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest