FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Un espai amb identitat pròpia

Hi ha una zona dins de VBBFW diferent de totes les restes. Un espai íntim únic, privat que reuneix la filosofia de marca i la fa seva. És l’espai Showroom Area.

Sempre atent a les necessitat dels expositors i els canvis del mercat, VBBFW ha creat un espai únic equipat amb tecnologies d’avantguarda i el màxim confort per a qui han de realitzar una activitat.

Showroom Area VBBFW19 – Hall 2

Showroom Area VBBFW19 – Hall 2

Equipat amb mobles de disseny, respira una elegància refinada; és funcional pel negoci i al mateix temps exclusiu i original en la seva personalització. D’aquesta forma, els expositors ja no estan obligat a cercar fora del saló, una ubicació particular que satisfà les necessitats d’individualització perquè poden aprofitar fàcilment un espai dedicat.

Marchesa space

Marchesa space

Es possible per a les empreses recrear un poc l’estil de les seves tendes, inspirar-se en la col·lecció o les característiques de la marca para obtindré un racó reservat completament diferent diferents als altres, que permet als dissenyadors d’alta moda expressar-se de la millor manera.

Antonio Riva space

Antonio Riva space

Certament, un valor afegit en comparació amb altres fires nupcials internacionals, de les quals moltes marques, entre elles Marchesa, Antonio Riva i Peter Lagner, han pogut aprofitar.

Aquest darrer va declarar que creu “que la iniciativa de VBBFW per a promocionar un espai exclusiu, encara que limitat i dins d’una àrea comú, és absolutament positiu i exitós; donant a cada comprador l’oportunitat de submergir-se en un món estèticament connotat, específica de cada marca. L’experiència positiva va ser poder rebre hostes en un espai personal que identifica a la marca: un vertader viatge al món de Peter Lagner”.

Peter Langner space

Peter Langner space

Per Elisa Nascimbene, per a VBBFW

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest