FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

Una nova atenció a la modernitat

La importància i la continuïtat dels valors, la versatilitat de les col·leccions i una nova sensibilitat avantguardista, són els elements identificatius en les passarel·les del 20 de setembre.

Al costat dels models més clàssics d’elaboració tradicional desfila una moda més pròxima al prêt-à-porter per a una nova versatilitat a l’abast de tots amb el plus, no obstant, de la personalització, tant en teixits com en aplicacions. Desfilada de tul de seda adornat amb formes geomètriques, plisat amb reflexos lluminosos, organza amb rivet de marabú i pedres barrejades amb brodats sari. Un toc de negre irromp en l’univers dels blancs.

Hi ha un desig de primavera i de renaixement en les flors que grimpen els rasos de seda i les mànigues penjants en la part humeral. De les branques de cirerer surten pètals de sakura tallats a mà i elaboracions de fulles que cobreixen vestits d’encaix de diverses capes en diferents tons de rosa.

Ressons d’Orient en la faixa obi en mikado i el brodat de símbols tradicionals japonesos, tot això inspirat en l’amor, la sort i la prosperitat.

La faldilla en capes treballada en origami i les siluetes definides i còniques s’acompanyen de formes més desenfades inspirades en streetwear com pantalons amples i suaus i jaquetes desestructurades o faldilles asimètriques amb talls quadrats o punxeguts.

Al fons flueixen les imatges d’un teler que simbolitza l’artesania, pètals de flors que expressen l’inici de la nova estació i un cor que batega amb dues mans entrellaçades que representen la vida i l’amor.

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest