FASHION SHOWS: 17-20 ABRIL 2024 / TRADE SHOW: 19-21 ABRIL 2024 - BARCELONA

White Carpet

A la tradició de l’alta costura, gran part de les desfilades de moda acaben amb un vestit de núvia: únic, luxós, d’ensomni. Adjectius que s’adapten bé al dia del casament i que no es poden emprar millor que a les col·leccions d’alta costura.

A l’última edició primavera-estiu 2020/21 ens trobem amb desenes de propostes clàssiques i modernes, amb un estil romàntic, opulent o principesc; talls asimètrics, efectes de plomes, vestits curts amb tren o maxillaços, amb cristalls i perles.

Raplh&Russo / Victor & Rolf / Luisa Beccaria @Vogue.com / Georges Hobeika

Georges Hobeika/ Chanel / Alexis Mabille / Antonio Grimaldi

Rahul Mishra @Rahul Mishra / Stéphane Rolland @Stephane Rolland

A les passarel·les hi va haver un veritable triomf del blanc: des de tota la col·lecció d’Alexis Mabille fins als models totalment blancs de Givenchy i Dior, fins a arribar a Virginie Viard de la Maison Chanel, que s’inspira en la puresa del claustre de l’abadia cistercenca d’Obasina per donar vida a models gairebé monàstics.

Antonio Grimaldi, per a la seva col·lecció, s’inspira en les nimfes que habiten el món de l’art, les protectores dels boscos i de les muntanyes, de l’aigua i del cel. Precisament per a aquest últim element opta per colors com el platejat i el blanc que, combinats amb la lleugeresa de les siluetes i els talls de l’alta costura, creen una sèrie de vestits que totes les núvies voldran portar el dia del “sí, vull”.

Givenchy / Christian Dior / Chanel / Antonio Grimaldi / Stéphane Rolland @Stephane Rolland

Per Elisa Nascimbene per a Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

COMPARTEIX-HO

COMPARTEIX-HO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest